12. oktober 2017

Virksomheder blev klogere på fremtiden

På VEU-center MidtØst og Østjyllands VEU-konference den 5. oktober 2017 på Scandic Silkeborg fik omkring 130 personer fra midtjyske virksomheder viden og inspiration i forhold til de nye muligheder som digitalisering og ny teknologi skaber.

Programmet startede med, at Anne-Lise Høj Lejre fra Teknologisk stillede skarpt på virksomhedernes nye digitale virkelighed og forandrede forretningsmodeller - med disruption som omdrejningspunkt.

Derefter gav 3 virksomheder deltagerne et spændende indblik i, hvordan de har håndteret indførelse af ny teknologi og gennemført digital transformation i deres virksomhed. Formiddagen sluttede med et indlæg om at huske at sætte fokus på arbejdsglæde i en forandringsproces, da trivsel skaber bedre resultater på bundlinjen.

VEU-centerets skribent fangede nogle af tilhørerne til konferencen, for at høre hvad de havde fået ud af dagenLæs med her

Seneste nyt
12/10/2017 Virksomheder blev klogere på fremtiden

På VEU-center MidtØst og Østjyllands VEU-konference den 5. oktober 2017 på Scan...

Læs mere
24/06/2014 Fra ledig til uddannet i autobranchen på 23 dage

Stor fleksibilitet i tilrettelæggelsen af AMU-kurser og anden voksen- og efteru...

Læs mere
| Persondatapolitik på hjemmesiden | VEU-center MidtØst | information@veu-center-midtoest.dk | H. C. Andersens Vej 9 | 8800 Viborg © 2018 Facebook Linkedin